Σημαντικές πληροφορίες

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα τηλέφωνα 2310869189 και 6974806201  στο e-mail: info@elenistavrou.gr  προκειμένου να κλείσουμε ραντεβού. Επίσης μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.


Πού θα με βρείτε


Το γραφείο μου βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Β. Όλγας 140 στον 5ο όροφο. Αν προτιμάτε μπορείτε να έρθετε με αστικό λεωφορείο (στάση Γεωργίου)


Ποια είναι η συχνότητα, η διάρκεια και το κόστος των συνεδριών


Οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες διαρκούν μία ώρα και το κόστος τους είναι 50 ευρώ. Ο αριθμός των συνεδριών και η συχνότητα εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες που θα αξιολογήσουμε και θα συζητήσουμε στην πρώτη μας συνάντηση στην οποία μπορείτε να αποφασίσετε αν νιώθετε άνετα να δουλέψουμε μαζί. Συνήθως η συχνότητα των συνεδριών εξαρτάται από την κρισιμότητα των γεγονότων της ζωής του ατόμου στην παρούσα φάση και το μέγεθος και συχνότητα των αλλαγών που επιχειρεί. Συνήθως στην αρχή είναι πιο συχνές (εβδομαδιαίες ή ανά δεκαπενθήμερο) και αργότερα πιο αραιές ανά τρεις εβδομάδες ή μήνα). Παρόλα αυτά αν κανείς θέλει να τερματίσει τη θεραπεία μπορεί ανά πάσα στιγμή να το κάνει.


Τι είδους υπηρεσίες προσφέρω


Προσφέρω επαγγελματική βοήθεια σε άτομα (παιδιά και ενήλικες), οικογένειες, και ζευγάρια αλλά και ομάδες.